odkurzacz WD 3500P
odkurzacz WD 3500P
kupiłem ten odkurzacz w jednym z większych sklepów i bardzo się zawiodłem. Wydałem 400 zł i nie mam ani kasy ani odkurzacza, a wymienić na nowy nie chcą. Problem jest taki, że jak podłączam go któryś raz z kolei, to w ogóle nie chce się włączyć. Niestety była możliwa tylko reklamacja. Ok, przyszedł termin odbioru reklamacji i co? Nadal to samo. Za pierwszym razem jest ok, ale jak odłączyłem szlifierkę kolejny raz i chciałem uruchomić raz jeszcze, to znowu odkurzacz nie załączył się… Nie polecam tego odkurzacza ani trochę…
Re: odkurzacz WD 3500P
za 4 stówy i takie jaja? No nieźle… kto by się spodziewał… ale tak to jest w marketach…
- prostadeska
lepiej następnym razem spytać na forum kto z czym i jakie ma doświadczenia
spytać 3 razy i 3 razy pomyśleć i podjąć decyzję 

Pewnie trafi się ktoś jeszcze, kto z tego odkurzacza jest zadowolony… Nie miałeś szczęścia bracie z tym odkurzaczem. Akurat musiałeś trafić na felerną sztukę… Pozdrawiam!
Witam, kiedyś kto miał Karchera, to można było się pochwalić. Dzisiaj wszędzie chińszczyznę sprzedają… Pozdrawiam.
myślałem, że firma Karcher jest dobrą i sprawdzoną firmą…
- star1daniel
ufff dobrzeze trafiłem na wątek bo chciałem kupić ten odkurzacz. Masakra… lipa straszna…
a myślałeś, żeby zrobić w sklepie test przy pracowniku?
smiglo pisze:a myślałeś, żeby zrobić w sklepie test przy pracowniku?
Niech oni zademonstrują jak to działa, podepną pod kilka sprzętów i zobaczymy.
niech już tylko lepiej kase oddadzą i spokój będę mieć…